Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#115 Negar Mottaghi & Åsa Ekman - Alla kan lära sig att inkludera sin omgivning utan att diskriminera
/

Då är det dags att starta upp åttonde säsongen av Maria inspireras av och det gör jag på bästa sätt med gästerna Negar Mottaghi och Åsa Ekman🌟

Det här samtalet är inledningen på, vad vi hoppas och tror, ett fint och givande samarbete framöver. Både Negar och Åsa har varit gäster tidigare och tillsammans har vi hittat en del gemensamma beröringspunkter som engagerar oss mycket.

I det här samtalet tar vi upp rättigheter och inkludering utifrån olika perspektiv. Vi samtalar också om olika begrepp som anpassning och acceptans och våra tolkningar på det. Vad tänker du på när du hör begreppet slentrian exkludering? Detta och mycket mer kan du höra om i det första avsnittet för säsongen.

Känn dig så varmt välkommen att inspireras💕

Jag blir glad och det betyder mycket för mig om du prenumererar på mina kanaler och vill sprida det här avsnittet så att fler kan få ta del av Negar och Åsas kloka tankar.

Är du sugen på att vi kommer till din arbetsplats eller verksamhet och belyser mer av dessa begrepp och andra delar av vår kompetens så får du gärna höra av dig till mig.

Negar kan du också titta och lyssna på i avsnitt 93 – En inspiratörsmama om Saduprecis, att bryta mönster och om synsätt i samhället.

Åsa kan du också titta och lyssna på i avsnitt 113 – Hur omsätter vi barnets rättigheter och barnkonventionen till konkret handling?

Vill du veta mer om mina webbutbildningar med Tecken som AKK (TAKK) så kan du läsa mer på www.MariposaAcademy.se🦋 

Vill du veta mer om mitt arbete med kommunikation och tillgänglighet kan du klicka in på min hemsida www.mariakraffthelgesson.se

Vill du titta på avsnittet så kan du se det här på min youtubekanal

Produktion Mebia AB