Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#33 Ingrid Mattsson Müller & Maria Blad - Vi är med-paketet om kommunikation och samspel
/

I det här avsnittet får du träffa Ingrid Mattsson Müller och Maria Blad. De har varit delaktiga i ett projekt som skapades för personer med flerfunktionsnedsättning och nätverket runt omkring.

Vi alla ska få vara med i livet utifrån våra olika förutsättningar och villkor därför skapades projektet “Vi är med!” som nu har utmynnat i “Vi är med-paketet”. Jag har följt arbetet från sidan och nu finns det mycket att berätta. Du får veta hur de har arbetat, vilka erfarenheter som gjorts och vilket material som finns att tillgå nu.

Vi samtalar om hur gemensam problemlösning fungerar när nätverket samlas för att göra en kartläggning av kommunikationen och få en gemensam syn på hur kommunikationen fungerar och vilka utvecklingssteg som ligger närmast.

Känn dig varmt välkommen att inspireras!

Jag är också glad att kunna presentera tfhsensory.se som partner till Maria inspireras av… Tycker du om det här avsnittet så får du gärna hjälpa till att sprida och dela det så att fler får veta om att Vi är med-paketet finns och gärna också prenumerera på mina kanaler.

Jag vill tipsa om avsnitten #2, #6 och #28 med Ebba Almsenius som nämns i avsnittet och som handlar om relationer, lekens betydelse för alla och hur du kan hantera ilska, oro och ångest med stöd av visualisering. 

Vill du titta på avsnittet och se material så kan du se det här på min youtubekanal.