Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#53 Jessica Eriksson - Att spela spel med kommunikationsstöd
/

Nu är Jessica Eriksson tillbaka som har varit med i två tidigare avsnitt, det allra första och populära premiäravsnittet av Maria inspireras av… #1 och i avsnitt #8. Jessica arbetar på Sundsta-Älvkullegymnasiet i Karlstad och arbetar med kommunikativ tillgänglighet för alla.

Att spela spel är ett kul sätt att kommunicera på och du kan passa på att öva på olika funktioner som är en viktig del i kommunikation. Vi samtalar om hur du kan lära dig tecken med stöd av spel och Jessica ger en hel del tips. När digitaliseringen har utvecklats så finns också möjligheten för ljudåterkoppling på ett annat sätt och du får veta om något spännande som heter activ floor.

Känn dig så varmt välkommen att inspireras💕

Tycker du om det här avsnittet så får du gärna hjälpa till att sprida och dela så fler kan få del av Jessicas fina idéer och gärna också prenumerera på mina kanaler🙏🌟

I det populära premiäravsnittet för Maria inspireras av… och i avsnitt 8 kan du träffa Jessica Eriksson också. Då samtalar vi om att lyfta ut kommunikationsstöd i vardagen och hur digitaliseringen har skapat framsteg för kommunikation. 

Vill du titta på avsnittet och se material så kan du se det här på min youtubekanal.