Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#56 Maria Andersson & Peter Andersson - Att använda tecken i vardagen
/

Välkommen till en ny säsong av Maria inspireras av… Det händer spännande saker och i det här avsnittet är vi i både en ny studio, vi har en livesändning och vi har publik på plats i studion.

Jag är så glad att kunna presentera två gäster, Maria & Peter, som jag träffat vid några tillfällen och som på ett mycket fint sätt berättar om hur det är att använda tecken i vardagen med framförallt deras dotter Ally.

– Detta har blivit ett naturligt sätt att kommunicera på nu men så har det inte alltid varit utan det kändes lite svårt och ovant i början, säger Maria och Peter. Vi samtalar om vad som är bra att tänka på när tecken används i familjen, nätverkets betydelse och mycket mer.

Jag berättar också om min nya medlemstjänst Mariposa Academy där du kan inspireras av olika sätt att kommunicera på och hur upplägg och anmälan går till🦋

Känn dig så varmt välkommen att inspireras💕

Tycker du om det här avsnittet så får du gärna hjälpa till att sprida och dela så fler kan få del av Maria och Peters kloka tankar och gärna också prenumerera på mina kanaler. 

Vill du titta på avsnittet så kan du se det här på min youtubekanal