Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#36 Linda Wenthe - Tankar om mitt barns framtid och livsperspektiv
/

I det här avsnittet är Linda Wenthe tillbaka. Linda är mamma till Adelina som är 7 år med Downs syndrom. Linda driver tillsammans med sin familj Instagramkontot @teckensomstod med över 80K följare från hela Sverige.

Vi samtalar om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsnedsättning. Linda berättar öppenhjärtligt om allt från tankar vid förlossningen till funderingarna om hur Adelinas framtid ser ut. “-Hela livet på ens barn passerar revy, man vill gärna veta allt”.

Så fint samtal om livsperspektiv, första mötet med förskolan, vikten av att ligga steget före i omgivningen och hur du kan möjliggöra samspel för ditt barn med andra barn.

Känn dig varmt välkommen att inspireras!

Jag är glad att kunna presentera Abilia som partner till Maria inspireras av…

Tycker du om det här avsnittet så får du gärna hjälpa till att sprida och dela det så att fler får ta del av Lindas tankar. Jag vill tipsa om avsnittet #22 där Linda varit med tidigare och pratat om hur de kommunicerar med tecken och varför det är bra att använda tecken som alternativ eller komplement till kommunikationen (TAKK) för Adelina. Då presenterades också den nya boken Adelina och gosedjursfesten. 

Vill du titta på avsnittet och se material så kan du se det här på min youtubekanal.