Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#66 Ellen Melin - Tankar om gymnasiet, praktik och att driva UF - företag med magiska kakor
/

Nu är en riktig favorit tillbaka igen som gäst, nämligen Ellen Melin. Ni är så många som frågar hur det går för Ellen och det går så bra.

I det här avsnittet så berättar Ellen att hon har flyttat igen och hur det är att praktisera på olika arbeten. Ellen har också tillsammans med några kompisar startat ett UF-företag som heter Magiska kakor och Ellen berättar vad det gör i företaget. Vi samtalar också om gymnasiet och vilket ämne som är favorit.

Om du känner någon eller själv har funderingar på att flytta, börja gymnasiet, hur praktik fungerar så vill jag verkligen uppmuntra till att titta tillsammans på det här avsnittet.

Känn dig varmt välkommen att inspireras💕

Tycker du om det här avsnittet så får du gärna hjälpa till att sprida och dela det så att fler får höra Ellens berättelser och kloka tankar🙏🌟

Jag vill tipsa om avsnitten #3, #13, #19 och #35 där Ellen varit med tidigare och pratat om kompisar, att det är viktigt att röra på sig, om sina drömmar om studenten och om att flytta hemifrån. Så fina samtal som du själv kan använda för att fundera och diskutera ämnena som Ellen lyfter. 

Vill du titta på avsnittet så kan du se det här på min youtubekanal

Produktion Mebia AB