Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#106 Johanna Pettersson - Vad är ritprat och social berättelse?
/

Åh, så kul att starta Maria inspireras av… igen och nu är det dags för sjunde säsongen. I första avsnittet så har jag bjudit in mig till Johanna Pettersson och vi sitter i hennes kök tillsammans med katten Hjördis som också visar dig emellanåt.

– Mamma, kan vi göra ett ritprat om det här? Johanna är en hejare på att använda ritprat, seriesamtal och sociala berättelser tillsammans med sin dotter Poppy. Johanna berättar om vad det är, varför hon började med det här och på vilket sätt det har underlättat en hel del i deras liv. Du får även se flera exempel på när Johanna pratar och använder pennan samtidigt för bilder och skrift.

I slutet får du en härlig bonus också. Ett så fint samtal och en toppenstart av den sjunde säsongen!

Känn dig så varmt välkommen att inspireras!

Så kul att vara igång igen med en ny säsong och nästa vecka kommer ett nytt avsnitt med en fin gäst. Det betyder mycket för mig och jag blir glad om du prenumererar på mina kanaler och vill sprida det här avsnittet så att fler kan få ta del av Johannas erfarenheter och upplevelser av att använda ritprat.

Ha en fin vecka så ses vi snart igen!

Vill du veta mer om mina webbutbildningar med tecken för att skapa kommunikativ tillgänglighet så kan du läsa mer på www.MariposaAcademy.se🦋 

Vill du veta mer om mitt arbete med kommunikation och tillgänglighet kan du klicka in på min hemsida www.mariakraffthelgesson.se

Vill du titta på avsnittet så kan du se det här på min youtubekanal

Produktion Mebia AB