Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#107 Anna Sjölund - Så kan motiverande samtal & tydliggörande pedagogik bygga starka barn
/

I det här avsnittet har jag bjudit in Anna Sjölund. Anna är en välkänd föreläsare, författare och handledare inom bland annat området för neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som autism och adhd. Hon har lång erfarenhet och har skrivit många böcker som är flitigt lästa.

– Jag vill bidra till att bygga starka barn istället för att laga trasiga vuxna, säger Anna och vi samtalar om motiverande samtal, MI, som ett förhållningssätt och hur tydliggörande pedagogik kan stötta för att uppnå just starka barn.

Känn dig så varmt välkommen att inspireras!

Jag har delat upp samtalet med Anna och det här är det första av två avsnitt. I nästa avsnitt fortsätter vi att prata om tydliggörande pedagogik och väver samman det med Annas figurer Funkarna. Jag blir glad och det betyder mycket för mig om du prenumererar på mina kanaler och vill sprida det här avsnittet så att fler kan få ta del av Annas kloka tankar. Ha en fin vecka så ses vi snart igen! 

Vill du veta mer om mina webbutbildningar med tecken som AKK (TAKK) så kan du läsa mer på www.MariposaAcademy.se🦋 

Vill du veta mer om mitt arbete med kommunikation och tillgänglighet kan du klicka in på min hemsida www.mariakraffthelgesson.se

Vill du titta på avsnittet så kan du se det här på min youtubekanal

Produktion Mebia AB