Maria inspireras av...
Maria inspireras av...
#108 Anna Sjölund - Tydliggörande pedagogik & visuellt stöd med Funkarna
/

Nu är det dags för nästa del och en fortsättning av samtalet med Anna Sjölund. Vi fortsätter att prata om tydliggörande pedagogik och motiverande samtal, MI, men också de tecknade figurerna Funkarna som Anna är skapare av.

Det är viktigt med tankestöd, säger Anna och vi tittar på en film som visar hur visuellt stöd, på flera olika sätt, kan stötta i till exempel en valsituation och bidra till egenkontroll och delaktighet. Du får även några riktigt bra boktips!

Känn dig så varmt välkommen att inspireras!

Jag har delat upp samtalet med Anna och det här är det andra av två avsnitt. I första avsnittet pratade vi om motiverande samtal, MI, som ett förhållningssätt och hur tydliggörande pedagogik kan stötta för att uppnå just starka barn. Ta gärna del av det avsnittet också för att få en helhet.

Jag blir glad och det betyder mycket för mig om du prenumererar på mina kanaler och vill sprida det här avsnittet så att fler kan få ta del av Annas erfarenheter och tankar. 

Vill du veta mer om mina webbutbildningar med tecken som AKK (TAKK) så kan du läsa mer på www.MariposaAcademy.se🦋 

Vill du veta mer om mitt arbete med kommunikation och tillgänglighet kan du klicka in på min hemsida www.mariakraffthelgesson.se

Vill du titta på avsnittet så kan du se det här på min youtubekanal

Produktion Mebia AB